top of page

Diensten

Centrale Verwarming

bart_edited.jpg

U bent op zoek naar een erkend installateur voor het plaatsen van centrale verwarming of het vervangen van uw huidige CV-ketel? Dan bent u bij Bart De Neef aan het juiste adres! Met jaren ervaring op het gebied van verwarming, kan u rekenen op een perfecte installatie zonder zorgen.

Plaatsing, Vervanging of onderhoud van cv-ketel, radiatoren, convectoren, boiler, geiser of vloerverwarming? Vraag nu volledig vrijblijvend uw gratis offerte.

Sanitair

Lavabo.jpg

Bart De Neef is een installateur gespecialiseerd in sanitair. U kan beroep op ons doen voor het plaatsen, vervangen of herstellen van uw sanitair . Een vakbekwame loodgieter nodig voor het vervangen van een kraan, het herstellen van een lek of overweegt u een totale badkamerrenovatie? Wij geven u graag bijkomend advies.

Dakwerken

DAk.jpg

Bij ons  zorgen we er met plezier voor dat u zeker kan zijn van een droog, warm en energiezuinig onderkomen. Een stevige structuur en een mooie dakbedekking, daar gaan we voor. En de prijs-kwaliteitsverhouding? Die is optimaal

Renovaties

renovatie.jpg

Dankzij ons vakmaschap kan u op beide oren slapen voor het laten uitvoeren van uw gyprocwerken, dakwerken, metselwerken en vloerwerken. Alles wordt met oog voor detail uitgewerkt volgens de wensen van de klant.

Waterbehandeling

water.jpg

Om verkalking van kranen en toestellen te voorkomen, kan het nodig zijn om leidingwater bijkomend te zuiveren. Er zijn verschillende technieken om leidingwater te behandelen. Denk maar aan waterverzachters, antikalksystemen, waterontharders

Transport

Bart Trekker_edited.jpg

Sedert Enkele jaren verzorgen wij ook al uw transport. Van koeltransport, bouwmateriaal en duiventransport.

Diensten: Diensten
bottom of page